[Disco Juventa] Brzi tečaj

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Kroz brzi 1na1 tečaj naučit ćeš koju opremu DJ-evi koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Tečaj traje od 30. listopada do 10. studenog, s time da će se završna prezentacija rada održati 11. studenog!

Prva i druga radionica se održavaju zajedno za sve polaznike u ponedjeljak, 30. 10. 2023. 18 - 20 sati na FER-u u dvorani B2 te u utorak, 31. 10. 2023. u istom terminu na istoj lokaciji. Nakon toga kreće praktični rad koji traje tjedan i pol, a koji odrađuješ u KSET-u prema dogovoru sa svojim mentorom koji će ti se dodijeliti na drugoj radionici.

Sudjelovanje u tečaju je besplatno, ali zbog ograničenih resursa, potrebna je prijava putem obrasca.

Dizajn: Amar Zagorčić

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija.

disco juventa, radionica