47. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally

P.I.J.A.N.D.U.R.E. te pozivaju na 47. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally koji će se održati 30. 9. na lokaciji koju ćeš saznati na sam dan održavanja Rallyja!

Na prošlom Rallyu pričali smo kaj ima kod Regoča, u kakvu šumu voli ići Stribor te ostalim narodnim pričama i kombinacijama zmija guta ježa. Ove godine, pozivamo tebe i tvoje prijatelje da se vratite u neko prošlo doba. Vratite se u školske klupe, skupite ekipu i zajedno kroz Rally prisjetite se kako je to nekad bilo dok se na velikom odmoru tapkalo, igralo skrivača i pušilo chunga lunga cigarete. Onda kad je glavni izvor stresa bio test iz prirode i društva, a socijalna hijerarhija bila uspostavljena količinom flomića i kvalitetom bilježnica.

Postupak prijave je sljedeći:

- Ispuni Google formu na linku: https://bit.ly/rally_kset

- U formi se nalazi opis plaćanja.

- Voditelj tvojeg tima će na e-mail primiti obavijest o zaprimljenoj prijavi.

- Cijena Rallyja je 25 € po osobi.

ROK ZA PRIJAVE I UPLATE JE: 19. 9. u 23:59!

Uskoro slijedi i iščekivani popis opreme koji će biti objavljen na eventu i u e-mail sandučiću prijavljenih ekipa za sve ekipe željne dodatnih bodova.

Rally je jednodnevni događaj koji organizira Planinarska sekcija KSET-a gdje te vodimo na neku planinu i upućujemo kamo moraš ići dok rješavaš zadatke i izazove koje stavimo pred tebe. Naravno, uz sve to se brinemo da ste ti i tvoj tim tijekom dana nahranjeni i napojeni.

Tko preživi, pričat će, a kao i svake godine nagrađujemo najbolje ekipe (prvo, treće i posljednje mjesto). Sjećate li se onih klasičnih fora: „Ko pisne žabi rit stisne!“? U tom tonu djelimo i nagrade:

Ko prvi – zlatne krvi.

Ko drugi – mrvi drek pepeljugi.

Ko treći – njegov je najveći.

Ko na kraju – dvije mu daju.

Za bilo kakva pitanja, javi se na borna.boljkovac@kset.org.

Ć pa se V!

Dizajn: Doria Herceg

Program je realiziran uz pomoć Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

rally