[Pozdrav kotlovnici]: KSET Caffe

Došao je taj trenutak, trenutak kada se zatvaraju vrata jednog posebnog mjesta. Zadnji taktovi glazbe odjeknut će kroz zidove gdje su se rađale legendarne večeri i još bolje uspomene.

U subotu, 2. rujna stiže KSET Caffe – završni akt u kotlovnici.

Jedan od najprepoznatljivijih programa KSET-a seže duboko u prošlost, sve do daleke 1995. godine. Tada su ksetovci, pokrenuti željom za zajedničkim druženjem i zabavom, započeli svoju avanturu petkom navečer. Prve večeri su bile skromne, tihe, rezervirane te samo za članove, no energija koja se tada stvorila nije se mogla zatomiti. Ubrzo večernja druženja petkom postaju redovita pojava i sam začetak KSET Caffea.

U subotu, 2. rujna generacije DJ-a Disco sekcije KSET-a odvest će nas na vožnju kroz različite glazbene žanrove i desetljeća. Dok će se ritmovi dobre glazbe ponovno širiti kotlovnicom, osjetit ćemo kako nas obuzima val nostalgije. Sjetit ćemo se tih posebnih trenutaka kada smo se osjećali kao da smo na vrhu svijeta i kada smo zajedno stvarali nevjerojatnu atmosferu. Neka se disko kugla okrene zadnji put, ali neka uspomene ostanu žive zauvijek.

Ova večer nije samo o završetku, već i o proslavi svega što je KSET značio za nas.

Pridruži nam se 2. rujna u 20 h da zajedno zatvorimo ovo prekrasno poglavlje i još jednom dokažemo da KSET nije samo prostor, već duh i energija svih nas koji smo ga zajedno činili posebnim.

Vidimo se na posljednjem plesu!

Upad je besplatan za FER-ovce, a svi ostali moraju platiti 2 €.

Šank radi do ponoći, a nakon toga je dozvoljen unos vlastitog pića u plastičnoj ambalaži.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

kset caffe