[Disco Juventa] Priprema prezentacije rada

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Sedma radionica se održava u utorak, 13.6. od 17 sati u KSET-u!

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na predzadnjoj radionci Disco Juvente pripremamo se za prezentaciju rada! Na ovoj će radionici polaznici upogoniti sva znanja koja su naučili kroz prvih 6 radionica te ih primjeniti u pripremi vlastitog miksa. Od polaznika očekujemo da pripreme vlastitu glazbu na kojoj će prezentirati naučene vještine.

Radionica je besplatna, ali potrebna je prijava putem obrasca.

Nakon ove radionice polaznici će prezentirati svoj rad na završnoj radionici projekta!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica