Educikli: nauči popravljati svoj bicikl!

Treća radionica održat će se 10. i 11. lipnja od 14 do 19 h u prostorima KSET-a, gdje će članovi biciklističke sekcije sudionicima pokazati kako se na biciklima održavaju pogonska grupa i kočnice, kako se krpaju zračnice, te postupak centriranja kotača.

Ova je radionica predviđena za vozače touring bicikala (ali svi su dobrodošli). Kako će se svaki dan obrađivati druge teme, prisustvovanje oba dana, kao i dolazak vlastitim biciklom je obvezno. Alat osigurava Biciklistička sekcija i preporučujemo da se odjeneš radno (zaprljat ćeš se).

Broj sudionika je ograničen i za sudjelovanje u radionici se potrebno prijaviti preko forme.

Vidimo se uskoro!

U sklopu projekta "EDUCIKLI" Biciklistička sekcija KSET-a organizira 3 interaktivne radionice o popravljanju i održavanju bicikala. Cilj projekta je okupiti studente koji su strastveni biciklisti ili to tek žele postati, naučiti ih nešto novo o biciklizmu, omogućiti im savjetovanje s članovima sekcije, te im kroz besplatne popravke i radionice pokazati kako se samostalno brinuti za svoj bicikl. Nakon svake radionice planirani su jednodnevni izleti na kojem će sudionici radionica moći sudjelovati.

Dizajn: Lorena Ivanišević

Program je organiziran pod pokroviteljstvom Studentskog Centra.

popravljaonica