Čuješ?! finale: Farsa, Grunter, Soba 9

U srijedu, 7.6., zatvaramo osmu sezonu Čuješ?!-a. U finalu se 3 mlada neafirmirana benda natječu za tri različite nagrade: usluga video snimanja od strane Video sekcije KSET-a, voucher za kupnju opreme s Thomanna i nastup na Brucošijadi FER-a. Dođi, pjevaj, pleši i podrži svog favorita: Farsu, Grunter ili Sobu 9.

Farsa je mostarski bend nastao među prijateljima u Mostar Rock školi. Imali su već nekoliko nastupa po susjednoj BiH, ali ove godine su prvi put nastupili pred zagrebačkom publikom na Čuješ?!-u. Njihovim zvukom prevladavaju čisti tonovi gitara i klavijatura, ali izbjegavaju se žanrovski etiketirati ostavljajući si tako puno prostora za kreativnost i eksperimentiranje.

Instagram

Grunter je tročlani koprivnički bend nastao pod utjecajima punka, hard rocka, bluesa i psihodelije. Glazba im je dinamična, živa i obogaćena odličnim solažama koje ostavljaju talent ovog benda neupitan. Na Rockliveu su svirali 2021., a sada će se okušati i u finalu Čuješ?!-a.

Instagram

Soba 9 je bend koji, umjesto iz garaže, dolazi iz sobe broj devet. Pjesme su im veoma raznolike i koketiraju s rockom, funkom i jazzom. Ono što im je zajedničko je vrhunski ženski vokal, bistre gitarske dionice te razigrani ritam kojem je teško odoljeti bez plesa. Začin svemu je violina koja još samo podiže atmosferu njihovog nastupa.

Instagram

Ulaz se otvara u 20 h, a cijena ulaznice je 3 €.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

čuješ?!, koncert