[Disco Juventa] Metode miksanja #2

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Šesta radionica održat će se u utorak, 6.6. od 17 sati u KSET-u!

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na ovoj radionici nastavljamo s obradom tehnika miksanja! Naučit ćeš sve o frazama i o načinima umiksavanja fraza, odnosno o tzv. phrase mixingu. Osim toga, čut ćeš o miksanju po ključu te kako ga postići na opremi o kojoj smo dosad pričali. Priču o metodama miksanja zaokružit ćemo uporabom efekata u miksanju, a nakon toga nam slijedi praktični dio prezentacije.

Radionica je besplatna, ali potrebna je prijava putem obrasca.

Nakon ove radionice krećemo s pripremama za završni događaj i prezentaciju rada, a o tome više informacija uskoro!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica