Šumski - promocija vinilnog izdanja albuma "Kolobari"

U petak, 26.5. u KSET se vraća Šumski! Jedan od najdugovječnijih zagrebačkih bendova ponovno će nastupiti u svima najdražoj kotlovnici povodom vinilnog izdanja novog albuma "Kolobari".

Kultni bend naše alternativne scene, Šumski su 1991. osnovali Kornel Šeper i Marin Juraga. Od tada tvrdoglavo stvaraju svoj zvuk pod mnoštvom utjecaja (od afrobeata, prog-rocka i krauta, pa do new wavea i glazbe iz animiranih filmova) pritom ostajući originalnima i vjernima sebi.

U karijeri su dosad izdali 6 albuma (Lov na vile, Safari, Baba spava, Ronioci, Ostrvo ledenog kita, Kolobari), a posljednji su put u KSET-u svirali 2019. godine. Prošli smo ih put čekali čak 14 godina, a sad su požurili i dolaze na krilima odličnog prošlogodišnjeg albuma Kolobari.

Reakcije kritike i publike hvale ga kao dostojnog nasljednika hvaljenog povratničkog albuma Ostrvo ledenog kita, a u petak ćeš se moći uvjeriti u to.

Kako je vinilno izdanje još vruće, Šumski zvuk moći ćeš ponijeti i doma!

Prije koncerta, album u cijelosti možeš poslušati na Bandcampu ili na YouTubeu.

Facebook / Bandcamp 

Karte po pretprodajnoj cijeni od 7 eura moguće je kupiti online preko CoreEventsa, u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 8 eura.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert, promocija vinila