Čuješ?!: Cageheart, Rottica Erotica, Vûlom

Četvrtak, 25.5., je posljednja večer prvog kruga osme sezone natjecanja Čuješ?! Ove večeri predstavljamo tri mlada, tvrda benda koji su živi dokaz perspektivne budućnosti domaćeg metala. Riječ je o Cageheartu, Rottici Erotici i Vûlomu.

Cageheart su mladi slavonski heavy metal bend koji postoji malo više od godinu dana. Ističu se na domaćoj sceni melodičnim muškim vokalom koji podiže kontrastne grube i teške riffove. Zasad su nastupali samo na manjim pozornicama koje njihov zvuk i glasnoća nadilaze.

Instagram

S alternativne scene kultnog splitskog kluba Kocka dolazi nam Rottica Erotica. Oni su goth trio koji se ne srami iskoračiti i van melodičnih gothic voda u žestoke krajeve metala. Cilj im je prenijeti ponovno buđenje i dizanje iz pepela goth subkulture na zagrebačku publiku.

Instagram

Vûlom je, svojim riječima, atmospheric melodic blackened death/doom metal bend. Vide se kao auditorni prikaz nepodnošljive težine življenja, kolektiv koji obiluje idejama spajanja melodičnih fraza i devastirajućeg heavy prizvuka s depresivnim i emotivnim kulisama.

FacebookInstagram / Spotify / YouTube / Bandcamp

Ulaz se otvara u 20 h, a cijena ulaznice je 3 €.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert