Tech Talk: A1 Start program

Ako izgaraš od fakultetskog znanja i želiš strukturirano uvođenje u svoj prvi posao u struci, dođi u KSET, 23.5. i saznaj više o sljedećoj pripravničkoj generaciji A1 Start programa profesionalnog razvoja. 

Bez obzira jesi li na završnoj godini studija ili tražiš prvo radno iskustvo nakon završetka fakulteta, A1 Start program je prilagođen tvojim potrebama i ciljevima. A1 Start program je za diplomante i one koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci.

Na Tech Talku saznaj od bivših polaznika A1 Start programa kako im je bilo integrirati se u A1 timove poput Data & AI, IT Systems & Software, Cyber Security, IP Technologies ili Digital Marketing. Dođi na pizzu i neformalno druženje, gdje možeš razgovarati o svemu što te zanima!

Prijavi se na linku.

Patricia Poturiček je dragocjena je studentica i dio Talent Acquisition tima u A1 Hrvatska, a sa sobom u KSET dovodi i A1 Start ekipu s kojom će ispričati kako je to raditi u A1 Hrvatska na pojedinim projektima i zašto odabrati baš A1 Start program kao svoju STEM priliku.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Da bi uspjeli u nastojanjima za jačanjem digitalizacije, ali i razvoju tvrtke koja brine o zaposlenicima, razvili su jedinstvenu kulturu. Ohrabruju preuzimanje odgovornosti, ulažu u razvoj, potiču nove ideje i omogućavaju da zažive, a poslove budućnosti razvijaju već danas. I uvijek su ekipa!

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk