[Disco Juventa] Dobre prakse miksanja

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Peta radionica će se održati  u utorak, 23.5. od 17 sati!

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na ovoj radionici čeka te predavanje dvojice gostujućih predavača koji će ti pokazati koje se tehnike i alati danas koriste u modernoj DJ industriji te ih staviti u kontekst dosadašnjih radionica. Čut ćeš o zanimljivim osobnim iskustvima i situacijama s kojima su se susreli tijekom svoje dosadašnje karijere.

O predavačima:

Luka Zadro član je KSET-a od 2013., a tijekom svoje KSET-ovske karijere, osim stjecanja bogatog DJ iskustva, obnašao je i dužnosti voditelja Disco sekcije, voditelja KSET-a i voditelja Večernjeg programa. Osim toga, u karijeri je volontirao na brojnim festivalima, a trenutno je menadžer mnogim bendovima, od kojih valja istaknuti Porto Morto, nemanja i Prazna Lepinja. Na ovoj će radionici podijeliti svoja iskustva iz DJ karijere.

Ivan Lovrić član je KSET-a od 2016. godine, a glavni mu je fokus upravo DJ-anje. Iza njega je već preko 6 godina karijere kao profesionalnog DJ-a i vrijeme provodi nastupajući kao samostalni DJ te objavljujući vlastite autorske izvedbe. Na ovoj će radionici podijeliti bogato iskustvo iz DJ industrije.

Peta radionica se održava u utorak, 23.5. od 17 sati u KSET-u. Radionica je besplatna, ali potrebna je prijava putem obrasca.

Nakon ove radionice te čeka drugi dio radionice o tehnikama miksanja, a o tome više informacija uskoro!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica