[Disco Juventa] Metode miksanja #1

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a! 

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Od ove radionice krećemo s tehnikama miksanja! Na ovoj radionici naučit ćeš sve o beatmachingu i korištenju efekata za prijelaze, a te tehnike ćeš imati priliku odmah i isprobati. Krenut ćemo i s jednostavnim tehnikama poput fader i filter prijelaza, a kompleksnije metode ćemo obrađivati u nadolazećim radionicama.

Četvrta radionica se održava u utorak, 16.5. od 17 sati u KSET-u. Radionica je besplatna, ali potrebna je prijava putem obrasca.

Nakon ove radionice čeka te predavanje gostujućeg predavača na temu dobrih praksi miksanja, ali o tome više informacija uskoro!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica