Čuješ?!: Grunter, Quan, Sushine and Rainbows

Na trećoj večeri osme sezone natjecanja Čuješ?!, 15.5., uživat ćemo u tri mlada, energetična benda koji svoju inspiraciju nalaze žestini i energiji punka: Grunter, Quan, Sunshine and Rainbows.

Grunter je tročlani koprivnički bend nastao pod utjecajima punka, hard rocka, bluesa i psihodelije. Glazba im je dinamična, živa i obogaćena skladnim solažama. 2021. su svirali na Rockliveu, a ove godine žele pobliže upoznati i razbacati zagrebačku publiku kroz Čuješ?!.

Instagram

Quan je srednjoškolski bend koji balansira svoju mladenačku energiju i kreativnost kroz ugodan i jedinstven spoj novovalskih vokala i indie/pop rock gitara. Pjesme im pokrivaju širok raspon tema od egzistencijalnih pitanja do ljubavnih situacija i problema.

Instagram

Sunshine and Raibows je također mladi, srednjoškolski bend što ima omogućava svježi pogled na žanrove starije od njih. Njihov zvuk je melodična kombinacija rocka, punka i metala koja pritom zadržava svoju žestinu i surovost. Karakteriziraju ga nagle, neočekivane promjene energije i raspoloženja koju slušatelja ostavljaju u napetom iščekivanju.

Instagram

Ulaz se otvara u 20 h, a cijena ulaznice je 3 €.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

čuješ?!, koncert