Čuješ?!: Kaos, Soba 9, Šteker

U srijedu, 10.5. na drugom koncertu osme sezone natjecanja, Čuješ?! sprema nešto laganije melodije za opuštanje i dočekivanje ljeta. Atmosferu će izgraditi tri različita mlada, perspektivna benda: Kaos, Soba 9 i Šteker.

Kaos je četveročlani zagrebački bend čiji zvuk oscilira između nježnog ambijentalnog rock tona i grungea. Pjesme su im uglavnom fokusirane na prenošenje priče i emocije tako da odudaraju od klasičnih struktura, a publiku vode kroz opušteno vibeanje do mosh pita.

Instagram / YouTube

 

Soba 9 je bend koji, umjesto iz garaže, dolazi iz sobe broj devet. Pjesme su im veoma raznolike i koketiraju s rockom, funkom i jazzom. Ono što sve dijele je vrhunski ženski vokal, bistre gitarske dionice te razigrani ritam kojem je teško odoljeti bez plesa.

Instagram 

 

Šteker su šaljivi mladi bend ili, svojim riječima, četiri paćenika matematičkih gimnazija koji svoju tugu i jad pretaču u glazbu. Ta glazba oscilira između laganih, čak baladnih, rock melodija i old school psihodelije, ali može varirati sve do agresivnog punk zvuka.

Instagram 

 

Ulaz se otvara u 20 h, a cijena ulaznice je 3 €.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

čuješ?!, koncert