Igra života 2: Život uzvraća udarac

Najzabavniji niskobudžetni gameshow na kvartu i okolici, Igra života, se vraća u KSET

Ako još ne znaš, Igra života je potpuno originalni gameshow u kojem se timovi natječu za nevjerojatnu titulu životnog pobjednika i druge kreativne nagrade.

Gameshow će se održati 9.5., a počinje u 20:30. Mole se svi sudionici da dođu 15 minuta ranije kako bi preuzeli papire za svoju ekipu i mentalno se pripremili za okršaj života. Šank će biti otvoren, stoga se ne moraš bojati da će ti grlo ostati suho.

Timovi smiju imati najmanje 4, a najviše 5 članova. Kotizacija za sudjelovanje u Igri života je 1,5 € po osobi.

Voditelj treba obavezno prijaviti svoj tim putem forme.

Rok za prijavu timova je nedjelja 7. svibnja. U slučaju da nemate vlastiti tim, napomenite tako u Google formi i spojit ćemo vas s nekim prije početka gameshowa.

Prvi dio Igre života originalno je nazvan Pub kviz i u njemu testiramo opće znanje timova, s naglaskom na popularnu glazbu. Ali, kako bodove ne bi osvojile samo ekipe s najvećim znanjem, hrabriji timovi imat će priliku okušati se u raznim joker izazovima gdje mogu osvojiti hintove za pitanja na koja ne znaju odgovor. Osvojeni će hintovi biti prikazani svim sudionicima. (Napomena: Većina joker izazova uključuje konzumaciju razumnih količina žestokog alkohola na pozornici, stoga ne preporučujemo sudjelovanje istinski zgaženim igračima. Konzumacija prozirnih tekućina je na vlastitu odgovornost.)

Drugi dio Igre života uključuje Karaoke i Limbo. Svaki tim koji se usudi stati na pozornicu i blagosloviti nas svojim vokalnim sposobnostima bit će nagrađen fiksnim iznosom bodova. Za Limbo, tim bira najfleksibilnijeg predstavnika koji na pozornici izvodi limbo. Tim osvaja onoliko bodova koliko razina predstavnik uspije raščistiti bez da sruši štap.

Bodovi ostvareni na Karaokama i Limbu zbrajaju se s bodovima s Pub kviza.

Prve tri ekipe po broju osvojenih bodova ulaze u vrući Misteriozni challenge čije detalje nećemo otkriti. Iz njega članovi samo jedne ekipe izlaze kao apsolutni pobjednici i osvajaju svu slavu, a i pokoju nagradu.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

kviz