[Disco Juventa] Istraživanje i izrada glazbe

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a! 

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na trećoj radionici naučit ćeš sve o načinima istraživanja i pronalaska prikladne glazbe za svoj DJ set. Naučit ćeš o alatima kojima se glazba pronalazi, priprema te uvodi u DJ opremu o kojoj si naučio u prve dvije radionice. Osim toga, saznat ćeš sve o smislenoj pripremi glazbe za nastup, pri čemu će se na primjerima komentirati žanrovska povezanost pripremljene glazbe.

Treća radionica se održava u ponedjeljak, 8.5. od 17 sati u KSET-u. Radionica je besplatna, ali potrebna je prijava putem obrasca.

Nakon ove radionice krećemo s radionicama na kojima ćeš učiti o tehnikama miksanja, ali o tome više uskoro!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica