Tight Grips + Killed a Fox

U četvrtak, 27.4. u KSET-u te očekuje prava i opaka garage rock kombinacija. Nastupaju Tight Gripsi, a podršku će im pružiti Killed a Fox.

Tight Grips je trio koji već dugi niz godina kroji svoj zvuk u mulju, ali i na pozornicama. Njihovi nastupi karakteriziraju žestok, ali na momente ambijentalan i eksperimentalan zvuk. Bend iza sebe ima dva albuma, mnoštvo klubskih i festivalskih nastupa te nekoliko glazbenih nagrada, a zadnjih godina ih prati tamniji eksperimentalni zvuk mono-syntha popraćen na momente etno i heavy elementima.

Uz dosad dva vlastita izdanja, albuma "Storyline" te "Move Along", bend priprema i treći album "Jewels" koji bi trebao biti dostupan na proljeće 2023. godine. Taj album će biti osjetno drugačiji od preostalih izdanja - radi se o konceptualnom albumu ponešto mističnijeg, eksperimentalnog i tamnijeg zvuka.

Facebook / Instagram / Spotify / YouTube

Killed a Fox žestoki je bend koji nema ništa protiv lisica niti drugih životinja. Djeluju od 2006. godine i nude poseban glazbeni izričaj koji je mješavina raznih rock žanrova. Zvuk benda uvelike je definiran grunge pjevanjem Kristiana Štrbca (Chris Ian), gdje lijepa melodija postaje tipičan vrisak. Killed a Fox zasigurno će privući pažnju ljubitelja žestokog zvuka i definitivno su jedni od perjanica alternativnog zvuka koji se bazira na stoner rocku.

Facebook / YouTube / Bandcamp 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 5 € mogu se kupiti putem linka. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 7 €.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert