Čuješ?!: Farsa, Ludkice, Pokle

U srijedu, 26.4. kreće osma sezona Čuješ?!-a! Mladi i neafirmirani izvođači ove godine se natječu za tri različite nagrade: usluga video snimanja od strane Videosekcije KSET-a, voucher za kupnju opreme s Thomanna i nastup na Brucošijadi FER-a. Sezonu otvaramo s veselom, razigranom žanrovskom mješavinom bendova Farsa, Ludkice i Pokle.

Farsa je mostarski bend nastao u među prijateljima u Mostar Rock školi. Imali su već nekoliko nastupa po susjednoj BiH, ali ovo im je prvi nastup pred zagrebačkom publikom. Njihovim zvukom prevladavaju čisti tonovi gitara i klavijatura, ali izbjegavaju se žanrovski etiketirati ostavljajući si tako puno prostora za kreativnost i eksperimentiranje.

Instagram 

 

Ludkice su indie pop/rock duo, odnosno, kako se oni sami predstavljaju, 2 raka koji štuju indie sleaze više nego išta. Preko new wave synthova i jednostavnih bas linija prelaze iz živih plesnih ritmova u proganjajuće melankolične melodije koje nikoga ne ostavljaju stojeći na mjestu.

Instagram / SoundCloud

 

Pokle je tročlani pop punk i pop rock bend koji se strogo ne drži tih žanrovskih okvira, već cilja na kvalitetan rock zvuk u duhu današnjice. U fokusu njihove glazbe su duhoviti tekstovi modernih tema i pozitivnog outlooka. Prate ih energični pop punk rifovi u dinamičnom spoju s neočekivanim žanrovskim istupanjima.

Instagram / Facebook 

 

Ulaz se otvara u 20 h, a cijena ulaznice je 3 €.

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

čuješ?!, koncert