[Disco Juventa] Radionica DJ opreme #2

Vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori koristili su svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina pa smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-a!

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-i koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na drugoj radionici ćeš na praktičan način naučiti kako postaviti opremu i pripremiti je za nastup tako da odgovara sustavu ozvučenja KSET-a, a pritom ćeš iskoristiti teorijsko znanje stečeno na prethodnoj radionici. S obzirom na to da postoje razne varijacije u mogućnostima spajanja opreme, na ovoj radionici će ćeš doživjeti više primjera stvarnih situacija u kojima se možeš kao DJ pronaći, što će ti pomoći kao korisno znanje prilikom budućeg nastupa koji te očekuje.

Druga radionica se održava u ponedjeljak, 24. 4. 2023. od 17 sati u KSET-u. Radionica je besplatna, ali je potrebna prijava zato što je broj mjesta ograničen. Možeš se prijaviti na radionicu putem linka.

Kao nastavak na ovu radionicu, održat će se radionica na temu istraživanja i izrade glazbe, ali više o tome uskoro!

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica