Wet Dream War Machine + Shin

U utorak, 18.4. u KSET stiže nova najbolje čuvana tajna berlinskog podzemlja - Wet Dream War Machine uz dobro nam poznate zagrebačke pankere Shin.

Wet Dream War Machine se nazivom referira na pjesmu kultne noise rock/grind elektrane The Locust, no ime nije jedino čime podsjećaju na pošasni zvuk "skakavaca". Brzi i nervozni riffovi i d-beatovi hc punka, blatnjava estetika sludgea, prljavi breakdownovi i grooveovi nisko naštimanih gitara pomiješani s razljućenim vokalima društveno svjesnih tekstova neki su od elemenata ovog bučnog napada na osjetila.

S očitim prizvukom nu metala i metalcorea, Wet Dream War Machine se osjeća kao dijete Abominable Iron Slotha i Admiral Angryja zarobljeno u tijelu Locusta, a odgajano na Kornu i Sepulturi. 

U KSET stižu na krilima svojeg upravo izbačenog debitantskog albuma "SONGS OF JOY AND RECREATION" koji obećava iskustvo koje udara u glavu kao tona disonantnih cigli.

Facebook / Instagram / Bandcamp / Spotify 

Shin je melodičan hardcore bend iz Zagreba koji aktivno žari i pali već skoro 10 godina. Čvrstim i uvjerljivim hardcore punk zvukom intenzivno, neumoljivo i ljuto gađaju u srce tvari, a kao pravi ljubitelji hc glazbe ponekad svoje pjesme začine metalcore trenutcima ili trashy riffovima. Do sada su izbacili tri albuma: "Running Sick" 2014. godine, "Metamorphosis" 2016., a najnoviji "III" su putem PDV Recordsa izbacili pri kraju 2022. godine što će značiti da će u KSET dovesti eksplozivnu mješavinu starih hitova i novog materijala.

Facebook / InstagramBandcamp / Youtube

Karte su dostupne u pretprodaji po cijeni od 6 €, a na dan koncerta će iznositi 8 €. Karte možeš kupiti na linku.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert