Lov na Ransomware - Priča o jednoj softverskoj integraciji

U utorak, 18. travnja, dolazi Mislav Sever iz ReversingLabsa i priča o Ransomwareu.

Ransomware je jedna od najzastupljenijih podskupina malicioznog softvera današnjice. Uz učestale vijesti o cyber napadima u kojima su cijele tvrtke dovedene pred izbor - platite ili izgubite svoje dragocjene i povjerljive podatke, ne preostaje mnogo prostora za olako shvaćanje ovog vrlo učinkovitog oružja cyber kriminalaca.

Misija ReversingLabsa je rano otkrivanje tragova Ransomwarea i poduzimanje ključnih koraka u obrani od njega. Jedan od načina za postići to je integracija security rješenja s platformama drugih cybersecurity kompanija. Tim ReversingLabsa za softverske integracije upravo iz tog razloga razvija vodeće aplikacije koje imaju ulogu podatkovnog mosta između takvih platforma. Ako želiš vidjeti kako izgleda lov na Ransomware korištenjem ReversingLabs cloud API-ja i feedova na security orchestration alatima, pridruži nam se na ovom tech talku.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk