Đutko i Plodovi zemlje: Šišaj Majstore!

U petak, 14.4. u KSET dolazi jedan od najdražih likova hrvatske glazbene scene - Đutko i njegov predivni bend Plodovi Zemlje.

Legenda fešte dolazi prenijeti dobro raspoloženje i zabavu uz pomoć novog albuma “Šišaj Majstore” koji u svakoj dobroj kafani svira od 2.3.. Dođi u KSET i pridružii se na ovu raskalašenu zabavu gdje kapljice samo teku, a raspoloženje nezaustavljivo raste nakon svake popijene rakijice.

Kako to Đutko sam navodi, njegove inačice - agro, etno i turbo, novim se albumom mogu predmetnuti pojmu rock muzika, dok se u tekstualnom pogledu Đudarić ovaj put obračunava s motivacijom za djelovanje i rješavanje stvari, prihvaćanjem, suosjećanjem prema bliskim ljudima te združivanjem naroda plešući sinkronizirano u krug.

"Šišaj majstore!" snimao, miksao i producirao je Josip Kepe, a uz Đudarića u procesu su sudjelovali i svi članovi Plodova Zemlje: Laura Tandarić, Irma Bulaja, Vlado Remeš i Borna Jambrošić. Na albumu gostuju razni više i manje poznati gosti: Saša Antić poznatiji kao Alejuandro Buendija, Klara Dolenčić, Sara Velić Horvat, Ana Kovačić, Leo Beslać, Marin Tandara i Marko First.

Bandcamp / Facebook / Instagram / YouTube

Ulaznice u pretprodaji možeš nabaviti putem linka po cijeni od 6 €. Karte na dan koncerta će biti dostupne na ulazu po cijeni od 8 €.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

promocija albuma, koncert