Nikki Louder + Suzi Soprano

U petak, 7. travnja, u KSET dolaze prvaci slovenskog noise rocka - Nikki Louder!

Veterani su regionalne scene, s preko 200 koncerata u (rukama i) nogama! Sviraju od davne 2007. i nemaju namjere stati. Krajem 2022., izdali su svoj 5. album, još friški „Ostani čista in kulturna“ kojeg će servirati i promovirati u KSET-u.

U svojoj glazbi miješaju elemente hardcorea, math i noise rocka sa scream vokalima nadrealističkih tekstova koji se spajaju u smislenu cjelinu. Najlakše ih je opisati kao power trio koji razvaljuje bubnjiće i pozornice kaotičnim napadima zvuka koje prekidaju melodični i catchy dijelovi tako stvarajući gustu i čvrstu atmosferu kojoj je teško odoljeti.

Groove pružaju Petar Cerar na basu i Luka Cerar na bubnjevima, dok je Blaž Sever zaslužan za visoke vokale koji se izdižu nad disonantnim akordima s njegove gitare.

Preporučuje se slušati glasno i izbliza!

Bandcamp, Facebook, Youtube

Koncert će otvoriti krški bend Suzi Soprano!

Njihov sound drobit će krški reljef oko KSET-a teškim bubnjevima, gitarom koja služi i kao bas te vokalom othranjenom na 80's hardcore punku.

U 6 godina postojanja izbacili su 2 EP-ja, jedan album i odsvirali mnoštvo gigova po Belgiji, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Članovi su također poznati iz bendova Karmakoma, Growing rats, theLIFT, Yamamai i Body Says No, a uskoro se spremaju izbaciti novi album.

Dođeš li na koncert, sigurno će te rasplesati i potaknuti da headbangaš i urlaš s njima!

BandcampFacebookYoutube

Karte su dostupne online po pretprodajnoj cijeni od 6€ (45,21 kn), a na dan koncerta bit će dostupne na ulazu u klub po cijeni od 7,5€ (56,51 kn). Link na karte.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert