Unschooling (FR)

U ponedjeljak, 3. travnja Unschooling donosi vruću francusku matematiku u KSET.

Kako bi zvučali Sonic Youth ili Women da su alate u svojem arsenalu upotrijebili za kovanje vrućih math rock bangera? Ako si obožavatelj jednog ili oba ova banda, daj Unschooling-u šansu!

Delikatno isprepletene gitarske dionice, ponešto catchy ponešto potrgane, svirane preko pitkog post-punk bubnja i cool nenametljivih vokala. Ovi Francuzi upoznati su s mirisima svih smrdljivih sireva i plutenih čepova, ali znaju ih servirati bez pratećih pretenzija.

Osvanuvši 2019. u Normandiji, ova petorka zanemaruje formalnu glazbenu naobrazbu i konvencije, no ne i pop senzibilitete i visoke standarde. Unschooling iza sebe ima tri EP-a i split s MNNQNS, s kojim dijele članove.

U svojem kratkom postojanju njihovi talenti su itekako prepoznati na zapadu kontinenta. Već su pokorili razne showcase i normalne festivale, a sada dolaze i ovdje pokazati svoje talente. Ovo je odlična šansa za mlade da se educiraju, a stare da plešu u KSET-u kao da je 2002.!

Youtube, Bandcamp. Spotify

Review albuma.

Cijena ulaznice: 8€ (60,28 kn) u pretprodaji, 10€ (75,35 kn) na ulazu na dan koncerta. Za maloljetnike je ulaz besplatan.

Ulaznice su dostupne putem linka.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert