Dan otvorenih vrata KSET-a

U petak, 17. ožujka, Klub studenata elektrotehnike (KSET) otvara vrata novim članovima i poziva studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje! Ako za vrijeme studiranja želiš steći praktična iskustva i nove prijatelje kroz brojna druženja, dođi 17.3. od 9:00 do 17:00 sati u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su Biciklistička sekcija, Disco sekcija, Dramska sekcija, Fotosekcija, Glazbena sekcija, Planinarska sekcija, Računarska sekcija, Tehnička sekcija i Videosekcija te dva tima: Dizajn i PR!

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima i druženju, a osobito su vješti u kuhanju odličnog graha!

Disco sekcija je skupina entuzijasta koji žive i dišu za glazbu. Pokazat će ti miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partijima!

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, radi kostimografiju i scenografiju koju imaš priliku vidjeti u petak, a možda saznati i pokoji glumački trik!

Fotosekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira radionice i izložbe. Kod njih ćeš moći saznati sve o fotografiji i opremi koju koriste!

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i osvjetljenja uz demonstraciju opreme!

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Saznaj najbolje dogodovštine s njihovih izleta i po putu nauči složiti šator!

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba. Možeš ih pitati sve što te zanima, od Linuxa do web stranica - oni će pronaći odgovor!

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a. Ako svratiš do njihovog štanda ispričat će ti i pokazati kako popravljaju, leme, rezbare, lijepe i po potrebi, lome!

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Možeš saznati kako rade s kamerama te kako izgleda proces montaže, a uvijek se možeš s njima upustiti u razgovor o svom najdražem filmu!

Za više informacija o KSET-u i kako se učlaniti, navrati u KSET i pitaj što te zanima ili se javi na uclani.se@kset.org.

dan otvorenih vrata