Brat bratu – Denis Katanec i Eine

Dvije legende alternativne scene, zagrebački Denis Katanec i varaždinski Ivan Ščapec, 17. ožujka dolaze u KSET isporučiti ono po čemu su najpoznatiji. Večer krvi, suza i bespomoćnog ležanja na podu s osmijehom na licu.

Denis Katanec zagrebački je kantautor i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD te recentne Klinike Denisa Kataneca. Iza sebe ima album "Jasno, nečujno, a suviše glasno" (Felon) i tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata.

Bandcamp / YouTube / Instagram

EINE je osamljeni projekt Ivana Ščapeca, autora prisutnog na sceni već desetak godina u različitim inkarnacijama. Svaki put kad buka bude preglasna, Ščapec se stišava u svoj mali prostor da hvata dah.

Krajem 2018. izdaje kraće izdanje u open-source formatu pod nazivom "Sega" koje tematizira kulturu kao otvoreni kod, nasuprot naivne sistemske paradigme vlasništva nad metafizičkim. Početkom 2020. izdaje EP pod nazivom "Prepiske" koje čine prijevodi dviju anglofonih pjesama, a u proljeće 2021. sa svojom pjesmom "Misao" našao se i na kompilaciji zagrebačke scene "Zagreb Calling".

Misao / Prepiske 

Karte su dostupne online u pretprodaji po cijeni od 5.5 € i na vratima na dan koncerta za 7.5 €.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

koncert