Ljubav u afteru \\ KOKSET

"Kazališna okupacija KSET-a", skraćeno KOKSET, tjedan je kazališne umjetnosti u KSET-u. U tjednu od 6.3. do 12.3. svima dobro poznat KSET-ov stage Dramska sekcija KSET-a pretvara u kazališnu pozornicu. Ovogodišnju Kazališnu okupaciju KSET-a zatvaramo u subotu, 11.3. predstavom "Ljubav u afteru".

Predstava "Ljubav u afteru" autorski je projekt koji se temelji na višemjesečnom procesu rada započetom u sklopu scenskog čitanja (studentska revija DeSADU, ADU) čemu je uslijedio eksperimentalni glumački laboratorij u trajanju od nekoliko mjeseci, završno s radionicama scenskog pokreta i plesa pomno implementiranog u koncept izvedbe. Ove godine, 18.2. u organizaciji SubScene za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride, predstava je obnovljena u svom punom scenskom obliku na pozornici Filmskog studija Medike.

Predstava problematizira autodestruktivni stil života skupine glumaca koji već godinama nisu u stanju promijeniti svoje životne navike. Stil života koji je započeo s hedonističkom premisom sada sa sobom nosi i razorno djelovanje nihilističkog svjetonazora u kojem prekomjerna konzumacija opojnih sredstava ne predstavlja ništa neobično. Naprotiv, droga i alkohol za njih su s vremenom postali nužan bijeg iz surove realnosti u kojoj se nalaze, a s kojom se ne mogu pomiriti. Međutim, takav je nekontrolirani hedonizam, odnosno, iskrivljeni boemizam konačno naveo dvoje ljudi, svakog iz svojih razloga, da pokušaju izaći iz začaranog ljubavnog lanca u kojem se nalaze.

"....uzmeš... zamisliš da je svijet jedno malo mjesto pored svih ostalih... da si ti jedan mali čovjek pored svih ostalih... da je tvoje srce jedno malo srce pored svih ostalih... i onda teško dišeš..."

Svoju kartu možeš rezervirati putem Google forme na linku.

Cijena ulaznice za studente je 5 € (37,67 kn), a 6 € (45,21 kn) za ostale.

Ulaz se otvara u 19:30, a izvedba započinje u 20 sati.

Igraju: Marko Kasalo, Kim Končar, Rea Kamenski-Bačun, Lorenzo Raušević i Dorotea Ilečić Sever

Tekst i režija: Mihovil Rismondo

Scenski pokret: Mateja Miković

Produkcija: Roza Medvešek

Snimatelj teasera: Luka Jazić

Grafičko oblikovanje: Lovrić / Tušinec

Dizajn plakata: Maja Sokić

kokset, predstava