Nema putne \\ KOKSET

"Kazališna okupacija KSET-a", skraćeno KOKSET, tjedan je kazališne umjetnosti u KSET-u. U tjednu od 6.3. do 12.3. svima dobro poznat KSET-ov stage Dramska sekcija KSET-a pretvara u kazališnu pozornicu. U srijedu, 8.3. pogledaj predstavu "Nema putne" u produkciji RadioTeatra i Srpskog narodnog vijeća.

Radiofonijska izvedba "Nema putne" nastala je prema tekstu Antoni Buljana, pobjednika memorijalnog natječaja RadioTeatra i Srpskog narodnog vijeća. Izvedba prati zapise zagrebačkog studenta koji u proljeće 1941. godine i za vrijeme raznih društvenih mijena, upoznaje prvu ljubav, prati svoj najdraži nogomenti klub i provodi svoje vrijeme s prijateljima po dobro znanim dijelovima svog grada.

RadioTeatar okuplja autore i izvođače izrasle iz različitih konteksta i generacija: radijske, kazališne, glazbene i filmske umjetnike; koje zanima istraživanje radijske umjetničke prakse kao i njen susret s drugim medijima.

Svoju kartu možeš rezervirati putem Google forme na linku.

Cijena ulaznice za studente je 5 € (37,67 kn), a 7 € (52,74 kn) za ostale.

Ulaz se otvara u 19:30, a izvedba započinje u 20 sati.

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina je u cijelosti podržao pripremu predstave, a rad RadioTeatra podržan je sa strane Zaklade Kultura Nova. Repriza se izvodi u sklopu ciklusa "10 godina RadioTeatra" koji je podržan sa strane Ministarstva kulture i medija i Grada Zagreba.

Igraju: Nikola Nedić, Nika Barišić, Stanislav Kovačić (violončelo) / Dino Brazzoduro (gitara)

Autor teksta: Antoni Buljan

Redatelj: Dražen Krešić

Snimatelj i oblikovatelj tona: Dino Brazzoduro

Oblikovatelj svjetla: Martin Šatović

Majstor tona: Dalibor Piskrec

Kostimografkinja: Ana Mikulić

Producentica projekta: Aneta Vladimirov

Producentica predstave: Katarina Krešić

Autorica vizuala: Negra Nigoević

Fotograf: Luka Dubroja

Snimatelj video najave: Tin Ostrošić

Montažerka video najave: Nina Karaman

Snimljeni glasovi: Sven Medvešek, Sreten Mokrović, Rok Juričić, Antonio Agostini, Matej Đurđević, Pavlica Bajsić, Dalibor Piskrec

kokset, predstava