Ljubavni fragmenti \\ KOKSET

"Kazališna okupacija KSET-a", skraćeno KOKSET, tjedan je kazališne umjetnosti u KSET-u. U tjednu od 6.3. do 12.3. svima dobro poznat KSET-ov stage Dramska sekcija KSET-a pretvara u kazališnu pozornicu. U utorak, 7.3. imaš priliku uživati u predstavi "Ljubavni fragmenti".

Monodrama "Ljubavni fragmenti" autorski je projekt glumice Ree Kamenski-Bačun i dramaturga Mihovila Rismonda, nastao tokom istraživačkog procesa rada za diplomski ispit iz Govora, na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Ovakav format izvedbe nastao jestapanjem i kolažiranjem nekoliko tekstova (Pjesma nad pjesmama; Hamletmašina - Heiner Muller; Car neuspjeha - Jan Fabre; Psihoza u 4.48 - Sarah Kane; i radova Sylvie Plath).

Naizgled nepovezani tekstovi koji tematski i sadržajno značajno odudaraju jedni od drugih, kroz proces rada su se stopili na papiru i u izvedbi u zaokruženu dramaturšku cjelinu s fokusom na glavne tematske motive: ljubav, pomirenje i smrt. Tako, gledajući izvedbu, promatramo junakinju sastavljenu od mnoštva lica, koja izgaraju i bore se za premoć unutar nje. Svako lice sa svojom željom, svako lice sa svojim bolom, svako lice uništeno zbog gubitka voljene osobe. Glumačkom interpretacijom Rea Kamenski-Bačun prikazuje nam stanje osobe u psihozi, sukobljene same sa sobom, sa svojim željama i surovom realnosti u kojoj se nalazi.

Svoju kartu možeš rezervirati putem Google forme na linku.

Cijena ulaznice je 5 € (37,67 kn).

Ulaz se otvara u 19:30, a izvedba započinje u 20 sati.

kokset, predstava