Tech Talk: A1 STEMfemme – praksa u techu za studentice STEM fakulteta

Studentica si u STEM području i pitaš se koje ti se prilike nude za stjecanje prakse za vrijeme fakulteta? Posjeti KSET u ponedjeljak, 6.3. u 14 sati i poslušaj kolegice koje će s tobom u neformalnom okruženju podijeliti osobna iskustva i mogućnosti za praksu i pripravništvo u A1 Hrvatska!

Zanima li te gdje ćeš moći primijeniti svoje znanje i učiti o poslovnim modelima, raznim industrijama i funkcioniranju kompanija, raditi u najnovijim tehnologijama o kojima si do sada samo slušala i biti dio tima koji će ti pokazati sve trikove te stjecati iskustvo na stvarnim projektima? Ako je odgovor da, A1 STEMfemme program plaćene prakse je savršen za tebe!

Više o A1 STEMfemme programu možeš pročitati na linku.

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Da bi uspjeli u nastojanjima za jačanjem digitalizacije, ali i razvoju tvrtke koja brine o zaposlenicima, razvili su jedinstvenu kulturu. Ohrabruju preuzimanje odgovornosti, ulažu u razvoj, potiču nove ideje i omogućavaju da zažive, a poslove budućnosti razvijaju već danas. I uvijek su ekipa!

Patricia Poturiček je dragocjena je studentica i dio Talent acquisition tima u A1 Hrvatska, a sa sobom u KSET dovodi STEMfemme i A1 Start (pripravništvo) ekipu s kojom će vam ispričati kako je to raditi u A1 Hrvatska na pojedinim projektima i zašto su odabrale baš A1 STEMfemme program kao svoju STEM priliku.

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

tech talk