Planinarska školica

Dosta ti je ispita – došlo je lijepo vrijeme i želiš ga provesti na svježem zraku? Dođi na prvo predavanje planinarske školice u subotu, 4. ožujka s početkom u 14:00 sati u KSET-u i zakorači u svijet planinarenja kroz niz predavanja koje organizira Planinarska sekcija KSET-a.

Školica se održava tijekom četiri vikenda u ožujku, a na predavanjima ćeš naučiti sve o planinarskoj opremi, prehrani, markacijama, orijentaciji i kretanju, kartografiji, meteorologiji, opasnostima i prvoj pomoći, biljkama, životinjama... i još mnogo toga! Predavanja se održavaju 4., 11. i 18. ožujka, i traju dva sata.

Kako znanje ne bi ostalo samo teoretsko, u sklopu školice vodimo te na četiri izleta. Prva tri jednodnevna izleta planirani su za nedjelje 5.,12. i 19. ožujka. O njima možeš saznati više na predavanjima. Na najveći, dvodnevni izlet, vodimo te 25. i 26. ožujka.

Ako nemaš baš nikakvog iskustva u planinarenju, ne brini, školica je zamišljena za planinarske početnike. Nemoj da te od prijave dijeli strah zbog upitne fizičke kondicije - samo opušteno, nama je bitnije druženje i dobra zabava. A volimo se i dobro zezat!

Cijena školice je 7€ (52,74kn), uz nadoplatu za dvodnevni izlet. Prijave za izlete se vrše na predavanjima, a prijave za školicu na linku.

Za više informacija slobodno se javi na IG: @pijandure.kset ili na e-mail: borna.boljkovac@kset.org.

planinarska školica