Ne'š Umočit ni ovo Valentinovo

Uskoro se bliži dan zaljubljenih i vani ćemo primijetiti dvije vrste ljudi: oni koji idu na fine večere i romantične šetnje te oni koji dolaze u KSET, 14. veljače, na najbolji party za vječne samce - “Ne’š umočit”!

 

Ne treba te biti sram što nemaš s kime podijeliti taj glupi dan. Ne brini se, nemamo ni mi. Zato te Disco sekcija KSET-a poziva da dođeš u utorak, 14.2. i pronađeš svoju ljepšu polovicu, novi situationship ili bar popiješ tri rakije previše.

Kao i uvijek, DJ-evi su tu da puštaju najbolje make out pjesme i kao dobri wingmani pomažu ti da osvojiš onih 5 minuta u raju nakon što se tri sata prije toga sramotiš za njihovu pažnju. Taman prije nego što krene akcija, ljubomorni DJ će ti, kao Brut Cezaru, zabiti nož u leđa, i pustiti Gotyea koji će tvoju osobu od interesa podsjetiti na bivše, nakon čega sav tvoj trud pada u vodu. Oni tužno sjede u separeu, a ti ih pokušavaš uvjeriti da im nije bilo suđeno. No nakon toga ide 5 make out pjesama na kojima moraš iskoristiti šansu inače ćemo te tako "edgeat" do kraja partija pa neće samo DJ-eve oči biti plave.

Svaki PDA bit će nagrađen javnim prozivanjem i svjetlosnim efektima, ali na tebi je da sebe uvjeriš da je ta osoba prava za tebe i nastaviš s planom, unatoč sramoćenju. Nakon partija možete prekinuti za 2 tjedna, nije nas briga.

Ulaz se otvara u 21 sat. Ako si single upad je 1€, a oni u vezi plaćaju 2€.

Šank radi do ponoći, a nakon ponoći je dozvoljen unos vlastitih pića u plastičnoj ambalaži.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.

party