Fran Vasilić: Fran's Very First Tour on Earth + Kaleido

U sklopu svoje Europske turneje “Fran's Very First Tour on Earth” i po prvi puta u Zagrebu, u subotu, 3.2. na KSET-ov stage dolazi Fran Vasilić!

Golema Franova ambicija za izražavanjem svojih emocija učinila ga je jednim od najprepoznatljivijih autora domaće glazbene scene. Prvih devetnaest godina života proveo je na otoku Krku, a na glazbenu scenu probio se nizom viralnih TikTok objava.

Svojom jedinstvenom sposobnošću da se plasira na tržište i poveže sa svojim slušateljima, Vasilićev debitantski album Retrovizor debitirao je na Apple Musicovoj ljestvici Top 100 alternativnih albuma, a trenutno broji više od 10 milijuna streamova. Franov novi EP "The Very Last Thoughts on Earth" iskreno narira nesigurnosti snalaženja u ranim dvadesetima.

Facebook / Instagram / Spotify / Tiktok

Kako Fran ne bi bio sam, dolazi ga poduprijeti Zagrebački Kaleido! Upoznavši se prije pet godina u jazz narativu, 3/5 Kaleida odlučilo je napraviti iskorak prema indie/emo/nadopunite-žanr-sami-izričaju. Protutežu jazzerskim korijenima čini, tvrđa nego što biste pomislili, ritam sekcija od kojih jedan član također žari i pali u Bongorodici. Prvi nastup pred zagrebačkom publikom bend je ostvario na prošlogodišnjoj Brucošijadi FER-a. Vjerojatno su jedini bend koji je za diversity hire zaposlio 2 muškarca.

Facebook / Instagram / Spotify / Bandcamp 

Karte je po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna moguće kupiti od 16.11 od 10 sati na linku. Na dan koncerta karte su 60 kuna.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert