Kultni filmovi za koje se sramite reći da ih niste gledali: Mean Girls

U Videosekciji KSET-a, spremili smo ti nešto prvorazrednu projekciju za početak veljače. 

Projicirat ćemo kultni film "Mean Girls", koji je gotovo odmah postao himna generacije i dobio kultni status u redovima srednjoškolskih filmova. Ako već nisi fan ovog filma, pogledaj ga s nama 1. veljače u KSET-u.

Lindsay Lohan, tada još zvijezda u usponu, tumači ulogu Cady Heron, mlade tinejdžerice koja se nađe u potpuno novoj školskoj sredini nakon povratka u Ameriku. Ubrzo zapne za oko najpopularnijoj, ali i najbezobraznijoj curi u školi, Regini George. Nagovorena od strane svojih novih prijatelja, Cady iskorištava priliku za infiltraciju u hladne redove školske elite u igri spletkarenja koje se ne bi posramila ni najjača meksička telenovela. Kako će sve to završiti, saznaj kod nas 1. veljače na još jednom u nizu Kultnih filmova za koje se sramite reći da ih niste gledali.

Vrata kluba ćemo otvoriti u 19:30, a s filmom krećemo u 20 sati. Upad je besplatan za sve i bit će finih kokica, ali možeš slobodno donijeti svoje grickalice i pića.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

projekcija