Hard Bass Adidas IX

Pozivamo te da u subotu, 28.1. u KSET-u svojim čučanjem obilježiš jubilarni Tvrdi Bas Adidas vol 9.

Squating Slaveni, kultura ili samo meme? Na ovom ekstremno edukativnom i strogo kulturnom partiju, analizirat ćemo povijesno-rekreativno-glazbenu pojavu i popularnost slavenskih običaja zabave, čučanja i okrepe.

Ni ovaj put ne odgovaramo na pitanje zašto je Hard Bass samo u siječnju i kada će više umrijeti (nikad), ali definitivno proširujemo DJ repertoar na najnepoznatije bisere slavenskih hard bas hitova i uhu neugodne decibele. Također, pripremili smo vam još iznenađenja koja sigurno nećemo otkriti ni tijekom eventa, a najbolje odjeveni gopnik i gopnik s najboljom strukturom čučnja bit će nagrađen iznenađenjem.

Preporučujemo da oribate svoje trocrtne trenirke i prugaste bijele potkošulje na ruke, da vam se ne skupe u veš mašini. Gopnici u oriđinal, ABIBAS trima crtama upadaju za 1€ (7,53 kn), dok oni s nezadovoljavajućim brojem crta upadaju za 2€ (15,07 kn). Šank radi do ponoći, a nakon tog je dozvoljen unos vlastitog pića. Za dobrodošlicu te na ulazu čeka votka najjeftinije kvalitete.

Za sve glazbene želje, inbox Disco sekcije KSET-a je otvoren!

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party, hard bass