Expecto Ksetorum V

Nakon gotovo tri godine skrivanja od očiju bezjaka, u KSET se ponovno vraćaju čarobnjaci i magična stvorenja iz nama najdražeg čarobnjačkog svijeta! U četvrtak, 12. siječnja u 19 sati održat će se peti po redu Expecto Ksetorum!

Brine te što ti se štapić strgao za vrijeme leta autom do faksa? Nema veze, moći ćeš kod Ollivandera kupiti novi! Voliš sudjelovati u kvizovima i želiš pokazati svoje znanje o čarobnjačkom svijetu? Već jako dugo maštaš o upoznavanju slavnog Gilderoy Lockharta? Želiš okusiti razna magična pića? Veseli te sudjelovati u čarobnim igrama i osvajati nagrade? Sve to i još mnogo čarobnog sadržaja dočekat će te na Expecto Ksetorumu!

Vrijeme je da duboko iz ormara iskopaš svoju pelerinu, uzmeš prašnjavu metlu i doletiš do KSET-a testirati svoje čarobnjačke sposobnosti protiv drugih čarobnjaka i magičnih stvorenja. Osim toga, budno oko magičnog modnog odbora ocjenjivat će i nagraditi najbolju čarobnjačku modnu kombinaciju!

Ulaz za natjecatelje naplaćuje se 2 € (15,07 kn), za sve ostale se ulaz je 1 € (7.53 kn). KSET će pomaknuti cigle i pustiti te unutra u 19 sati. Tijekom cijele večeri moći ćeš razgovarati sa šarolikim profesorima i učenicima Hogwartsa te ostalim poznatim ličnostima. Oni će ti zadavati razne zadatke te će te nagrađivati za uspješnost. Na kraju večeri, kvalificirani s dovoljno vješto obavljenih zadataka, moći će učestvovati u kvizu i osvojiti nagrade.

Ulaznice za događaj se mogu kupiti isključivo na ulazu na dan eventa te je njihov broj ograničen.

expecto ksetorum