Humanitarni adventski koncert

1, 2, 3 i sviraj profesore!

U četvrtak, 22. 12. ne propusti nastup svojih najdražih profesora koji su pripremili božićni spektakl! Zadnju večer humanitarno adventskog tjedna u KSET-u uljepšat će koncerti bendova koji u svojem sastavu imaju profesore s FER-a, a koji će izvoditi covere božićnih klasika, nakon čega će nas na plesnom podiju zadržati miksevi DJ-a Disco sekcije KSET-a.

Plava kada zaborava (PKZ) je rock'n'roll bend garažnog tipa nastao u podrumu D zgrade FER-a. Kao i svaki podrumski bend, PKZ čine teško pronađeni bubnjar, samouki gitaristi i pjevači, priučeni basist (propali gitarist), klasično obrazovani klavijaturist, nekolicina harmonikaša različitih stupnjeva glazbene spremnosti, tamburaši i barem 7 back vokala. Sve su to članovi i alumniji Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS), a set liste su im obično šarenije od glazbenih ukusa članova.

ZKIST Band je glazbeni projekt trenutnih i bivših članova Zavoda za komunikacijske i svemirske tehnologije (ZKIST) Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Band se prvi put okupio pred Božić 2020. godine kada je u suradnji sa ženskim vokalnim sastavom Rezonanca (također bivšim članicama Zavoda) snimio svoj prvi cover pjesme Rockin' around the Christmas tree Brende Lee. Od tada se rado odaziva božićnim svirkama i akcijama.

Kako bi atmosferu dodatno začinili, na šanku u KSET-u čekat ćete prodekani FER-a zasukanih rukava, spremni usluživati pića uz pomoć naših redovnih šankera, tako da ruku neće faliti!

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a svaka donacija skupljena na ulazu i šanku će ući u ukupni fond koji će biti doniran.

Dođi u KSET s ekipom, počastite se i zabavite za blagdane te tako učinite dobro djelo. ❤

NAPOMENA: Svi dobrovoljni prilozi prikupljaju se s ciljem da uljepšamo blagdane djeci i obiteljima kojima je to najpotrebnije!

Humanitarnu akciju organizira KSET i FER u sklopu Humanitarnog adventskog tjedna u KSET-u (19. - 22. 12. 2022.) o kojem možeš pročitati više ovdje.

koncert, advent