Humanitarni adventski tjedan

Ho ho ho! U KSET stiže vrijeme božićnih blagdana, darivanja i veselih druženja. Prije zimske pauze, posjeti nas za vrijeme humanitarno-božićnog tjedna punog aktivnosti za zabavu i slavlje jer smo i ove godine pripremili ponešto za svakoga.

Tijekom cijeloga tjedna (19. - 22. 12.) moći ćeš u KSET-u uživati u božićnim pjesmama, ukrasima i tekućim specijalitetima. Također, svaki dan od 12 do 13 sati svrati na “Jolly hour” tijekom kojeg vrijedi posebna akcija za pića poznatija kao 2+1 gratis! Osim toga, u isto vrijeme ćeš se moći fotografirati s našim Djedicom koji će biti u klubu i osluškivati tvoje ovogodišnje želje za Božić.

Osim programa na jutarnjem šanku, pripremili smo i nekoliko posebnih događanja u adventskom ugođaju!

U ponedjeljak, 19. 12. od 20 sati čekamo te na Božićnom kvizu! Okupi ekipu i odmjeri snage u kvizu o svjetski poznatom blagdanu. Kotizacija je 10 kuna po osobi, a prijave se primaju na ulazu na dan kviza.

U utorak, 20. 12. od 20 sati posjeti novi dvoboj filmova i uživaj u dva božićna klasika s prijateljima uz kokice! Što će se gledati, objavljujemo uskoro! Ulaz na projekcije je besplatan.

U srijedu, 21. 12. od 20 sati dođi se družiti sa Disco sekcijom i utopi ljubavne tuge u najvećim božićnim hitovima jer svi znamo da Neš’ umočit ni ispod imele. Upad za parove je 20 kuna, a za solo duše 10 kuna. Ulaznice su dostupne samo na ulazu.

U četvrtak, 22. 12. od 20 sati sve posjetitelje čeka spektakl! Ovu večer uljepšat će koncerti bendova koji u sastavu imaju profesore s FER-a, a koji će izvoditi covere božićnih klasika, nakon čega će nas na plesnom podiju zadržati hitovi DJ-a Disco sekcije KSET-a. Šuška se također i o posebnim gostima s FER-a koji će šankirati tu večer, ali više informacija o tome uskoro! Ulaz je besplatan, a svaka donacija dana na ulazu i šanku će ući u ukupni fond koji će biti doniran.

Dođi u KSET s ekipom, počastite se i zabavite za blagdane te tako učinite dobro djelo. ❤

Svi dobrovoljni prilozi prikupljaju se s ciljem da uljepšamo blagdane djeci i obiteljima kojima je to najpotrebnije!

Humanitarnu akciju organiziraju i provode KSET, SS FER i FER.

advent