Humanitarni adventski Ne’š umočit ni ispod imele

Adventsko doba u KSET-u tradicionalno donosi i božićno izdanje najdražeg tuluma za vječne samce - “Ne’š umočit”!

Disco sekcija KSET-a te poziva da u srijedu, 21.12. iskušaš svoju ljubavnu (ne)sreću u blagdanskoj atmosferi ispod imele.

U vrijeme darivanja treba misliti i na one kojim je ljubav najpotrebnija. Naši DJ-evi će istovremeno biti tvoji wingmani i uzrok valova tuge svojom glazbenom selekcijom, a na tebi je da iskoristiš svaki tračak nade koji naiđe. Ako i ostvariš zgoditak, ne brini, to neće trajati dugo jer budno oko DJ-eva će pratiti sve dobitnike te ih usmeno ukoriti uz blještavo osvjetljenje. Iako, ne moraš se previše brinuti, to je najgore što ti se može dogoditi.

Za tu prigodu KSET će biti i prikladno ukrašen kako bi bio u stilu sa ugođajem božićno-ljubavnog tornada emocija koji će ga ispunjavati. Selekcija glazbe uključuje: vruće božićne pjesme, tugy plaky božićne pjesme i svakakve radosti od Mariah Carey, Jamesa Blunta, preko Olivera Mandića pa sve do Olivera Dragojevića.

Ulaz se otvara u 20 sati. Ako si single upad je 10 kuna, a oni u vezi na ulazu ostavljaju 15 kuna.

Dođi u KSET s ekipom, počastite se i zabavite za blagdane te tako učinite dobro djelo. ❤

NAPOMENA: Svi dobrovoljni prilozi prikupljaju se s ciljem da uljepšamo blagdane djeci i obiteljima kojima je to najpotrebnije!

Humanitarna akcija organizira se u sklopu Humanitarnog adventskog tjedna u KSET-u (19. - 22. 12. 2022.) o kojem možeš pročitati više ovdje.

party