Humanitarni adventski dvoboj filmova

Advent je posvuda oko nas pa tako i u Videosekciji KSET-a! Za božićni ugođaj u najdražem nam Klubu potrudili smo se osigurati ti besplatnu projekciju dva blagdanska klasika, zato ih ne propusti i pridruži nam se!

U utorak, 20.12. od 20 sati posjeti novi dvoboj filmova i uživaj u dva božićna klasika s prijateljima! Raspored filmova ti donosimo u nastavku.

20:15 - Kako je Grinch ukrao Božić (2000.) - S našim prvim božićnim antijunakom, kojeg utjelovljuje fenomenalni Jim Carrey, svaka odrasla osoba može se barem malo poistovjetiti. Ako i ti od Božića pozeleniš, dođi vidjeti ima li nade za tvoje hladno srce!

22:30 - Božićna priča (2009.) - S našim drugim božićnim antijunakom, kojeg utjelovljuje fenomenalni Jim Carrey, svi se mogu barem malo poistovjetiti. Ova klasična Dickensova priča dobar je podsjetnik na istinski duh Božića koji je danas lako zaboraviti.

Dopušteno je ponijeti vlastito piće i grickalice, a svakako će biti i kokica.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe isključivo proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

Dođi u KSET s ekipom, počastite se i zabavite za blagdane te tako učinite dobro djelo. ❤

NAPOMENA: Svi dobrovoljni prilozi prikupljaju se s ciljem da uljepšamo blagdane djeci i obiteljima kojima je to najpotrebnije!

Humanitarna akcija organizira se u sklopu Humanitarnog adventskog tjedna u KSET-u (19. - 22. 12. 2022.) o kojem možeš pročitati više ovdje.

dvoboj filmova