[Cultur Adsum] Danas pišem, sutra dišem: Zadnja izvedba i izložba

KSET nakon uspješno provedenog projekta "Glumim kao gledatelj", kraju privodi i projekt "Danas pišem, sutra dišem" čime završava svoje eksperimentalno putovanje unutar programa "Cultur Adsum".

"Danas pišem, sutra dišem" potiče kreativnu ekspresiju emocija i doživljaja kroz poeziju. Polaznici su dobili priliku za pohađanje radionica gdje su, počevši s radionicom kreativnog pisanja poezije, sudionici imali priliku stvoriti svoju poeziju te su na drugoj radionici koja je pokrila znanje dramatizacije lirike mogli usvojiti znanje širenja i transformacije lirike u drugi književni rod.

Na koncu ovog projekta u subotu, 30.12. u KSET-u te očekuje posljednja izvedba Dramske sekcije KSET-a u okviru projekta Cultur Adsum koja će prikazati znanja usvojena putem radionica kroz još jednu seriju dramatizacija lirike. Uz izvedbu, posjetitelji će moći uživati u izložbi fotografija Fotosekcije KSET-a koja je pratila sve radionice i izvedbe ovog projekta. Vrata se otvaraju u 20:00, a ulaz je besplatan.

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Zaklade "Kultura nova". Mišljenja izražena tijekomdramatizacije u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište organizatora ili Zaklade "Kultura nova".

izvedba, kultur adsum