[Cultur Adsum] Danas pišem, sutra dišem: Radionica dramatizacije poezije

KSET nakon uspješno provedenog projekta “Glumim kao gledatelj” nastavlja svoje eksperimentalno putovanje unutar programa “Cultur Adsum”. "Danas pišem, sutra dišem" potiče kreativnu ekspresiju emocija i doživljaja kroz poeziju.

Uz priliku za pohađanje radionica gdje će, počevši s radionicom kreativnog pisanja poezije, zainteresirani sudionici imati priliku stvoriti svoju poeziju i kasnije je kroz dramatizaciju scenski prikazati na pozornici Kluba. Također, dobit će i priliku demonstrirati impresiju koju je na njih ostavila prva dramatizacija poezije. Cilj projekta je da sudionici radionica razviju korisne vještine mapiranja vlastitih misaonih procesa kroz poeziju u svrhu kreativne ekspresije. Nakon navedenih radionica koje će se održati tijekom zime, svi sudionici imat će priliku stvoriti svoju vlastitu poeziju i dramatizirati je u KSET-u tijekom završne izvedbe u prosincu.

Druga od dvije radionice će uz odlično vodstvo našeg predavača pokrivati vještine korištene u dramatizaciji lirike. Radionica će biti održana u ponedjeljak, 7.11. s početkom u 17:00 u KSET-u. Nije nužno, no potiče se sudjelovanje u obje radionice zbog boljeg usvajanja znanja. Na radionicu se možeš prijaviti putem linka.

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Zaklade „Kultura nova“. Mišljenja izražena tijekom dramatizacije u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište organizatora ili Zaklade „Kultura nova“

cultur adsum, radionica