She brought me gasoline + Cash and Carry by Fotosekcija KSET-a

U četvrtak, 3. studenog u KSET-u se održava koncert benda She brought me gasoline te kupoprodajna izložba Fotosekcije!

She brought me gasoline su zagrebački autorski blues/country/americana bend. U travnju 2016. godine snimaju dupli singl “Pathway” i “Soul Made in China” čiju objavu su popratili domaći i strani muzički portali, a britanski portal Maximum Volume Music ih je tim povodom izabrao za bend dana. Iza sebe imaju dva albuma, a oba su privukla pažnju kritičara. Pjesme im se najprije ističu gradnjom atmosfere koja nosi u neke druge krajeve, a uz atmosferu tu je i melodija te tekst koji pričaju svoju priču. Ovaj koncert oduševiti će sve country/folk/bluegrass ili pak americana fanove, ali usudimo se reći da će iznenaditi i oduševiti i one koji ne plivaju često tim žanrovskim vodama.

U okviru ovog događaja održat će se i Cash and Carry izložba. Fotosekcija KSET-a će po treći put organizirati izložbu radova svojih članova. Već tradicionalno uz njihove izložbe uparujemo dobre koncerte kako bi se posjetitelji kasnije mogli podružiti uz glazbu, a važno je za napomenuti da je ovaj event svake godine humanitarnog karaktera. Fotografije će se prodavati po simboličnim donacijskim cijenama, a sav prihod bit će doniran Udruzi Rocco iz Vinkovaca.

Ulaz na izložbu i koncert se ne naplaćuje, no ohrabruje se donacija koja će nam pomoći skupiti lijep iznos za Udrugu Rocco iz Vinkovaca.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

cash and carry, koncert