Halloween Beer Pong

Listopad prepoznajemo po sve hladnijem vremenu, toplijim domovima, lišću koje pada s drveća i dobrim vibrama koje predstavljaju preludij zimi. No mi te pozivamo da zamijeniš tvoj pumpkin spice latte s pivom koje moraš piti kada protivnik baci lopticu u tvoju čašu. Tako je, radi se o Halloween Beer Pongu!

Tko će pobijediti? Princeza iz dvorca, Minecraft Steve, bounty hunter iz daleke daleke galaksije

ili možda čak ti? Sve je na tebi- dođi u KSET na najspooky dan u godini, 31.10. i saznaj!

Ova naizgled jednostavna igra postaje sve teža kako runde prolaze; samo je bitno zapamtiti da ti bacaš loptice te da ne pivo ne baca tebe. Oni koji izdrže i pobjede u zadnjoj rundi osvajaju trofej koji su s ljubavlju napravili članovi Tehničke sekcije te 2 upada na ovogodišnju Brucošijadu FER-a 12.11.!

Osim tvojih (ne)atletskih (ne)sposobnosti ocjenjujemo i tvoju kreativnu stranu. Najbolje zamaskirani tim također osvaja 2 upada na brucku te ih častimo pićem na šanku po želji!

Disco sekcija će se pobrinuti da tvoj slavljenički ples kada konačno uspiješ pogoditi protivnikovu prvu čašu bude popraćen najboljom glazbenom podlogom, zato iskoristi to mudro!

Vrata otvaramo u 20 sati, a timovi se prijavljuju pri dolasku. U turniru sudjeluje 48 timova te nije moguće rezervirati mjesto u turniru- tko prvi, njegovo! Kotizacija po timu iznosi 40 kn, a tim se sastoji od maksimalno dvoje ljudi.

Upad za one zamaskirane je besplatan, a za sve ostale 5 kn.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party, halloween, beer pong