[Cultur Adsum] Danas pišem, sutra dišem: Literarna radionica

KSET nakon uspješno provedenog projekta “Glumim kao gledatelj” nastavlja svoje eksperimentalno putovanje unutar programa “Cultur Adsum”. "Danas pišem, sutra dišem" potiče kreativnu ekspresiju emocija i doživljaja kroz poeziju.

Uz priliku za pohađanje radionica gdje će, počevši s radionicom kreativnog pisanja poezije, zainteresirani sudionici imati priliku stvoriti svoju poeziju i kasnije je kroz dramatizaciju scenski prikazati na pozornici Kluba. Također, dobit će i priliku demonstrirati impresiju koju je na njih ostavila prva dramatizacija poezije. Cilj projekta je da sudionici radionica razviju korisne vještine mapiranja vlastitih misaonih procesa kroz poeziju u svrhu kreativne ekspresije. Nakon navedenih radionica koje će se održati tijekom zime, svi sudionici imat će priliku stvoriti svoju vlastitu poeziju i dramatizirati je u KSET-u tijekom završne izvedbe u prosincu.

Prva od dvije radionice će biti literarna radionica gdje će te vrhunski predavač provesti kroz tehnike pisanja pjesama. Održat će se u nedjelju, 30.10. s početkom u 17:00 u KSET-u. Zbog boljeg usvajanja znanja, preporučuje se sudjelovanje u obje radionice. Prijavi se na radionicu putem linka.

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Zaklade „Kultura nova“. Mišljenja izražena tijekom ramatizacije u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište organizatora ili Zaklade „Kultura nova“.

cultur adsum, radionica