Anglistički party

Nakon duge dvije godine hibernacije i kontemplativne lamentacije Klub studenata anglistike vraća se jači nego ikada, a nema boljeg načina da se to proslavi od već tradicionalnog (ili pak notornog?) anglističkog partyja!

Pozivaju se svi sadašnji i bivši studenti anglistike, a pogotovo oni koji zbog pandemije nisu imali prilike iskusiti punokrvni anglistički party, da nam se pridruže i s nama obilježe početak nove akademske godine, koja će, nadamo se, biti puna raznih drugih klupskih događanja i aktivnosti. Dobro došli su, naravno, i svi drugi studenti (i oni koji se tako osjećaju)!

Ulaz se otvara u 19:00 sati, a party traje sve do ponoći. Od 21:30 pa do kraja partyja bit će organizirane svima omiljene anglističke karaoke, tako da pozivamo sve karaoke veterane, kao i početnike, da se popnu na pozornicu i otpjevaju svoje najdraže pjesme (anglofone, dakako). Kako je Dubravka Ugrešić prije desetak godina famozno napisala, živimo u "dobu karaoka", naša je kultura "kultura karaoka", a mi uvijek tomu rado damo i svoj doprinos (istina, po njoj su karaoke produžeak narcističkih i egzibicionističkih impulsa da se upišemo na razne površinske strukture svijeta ispod kojih, međutim, leži strah od smrti). Ali, kako autorica kaže, pozivajući se na karaoke-hit Glorije Gaynor, we will survive.

Zato dođi, pjevaj, pleši i druži se, a o sukobu karaoki i postkomunizma razmišljat ćemo poput junakinje Gone with the Wind Scarlett O'Hare, sutradan.

Ulaz je besplatan, a sve pozivamo da dođu u obučeni u svoje najbolje Halloween maske!

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

party