Dan otvorenih vrata KSET-a

U petak, 14.10. KSET otvara vrata novim članovima i poziva studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje!

Ako za vrijeme studiranja želiš steći praktična iskustva i nove prijatelje kroz brojna druženja, dođi 14.10. od 9 do 17 h u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su Biciklistička sekcija, Disco sekcija, Dramska sekcija, Fotosekcija, Glazbena sekcija, Planinarska sekcija, Računarska sekcija, Tehnička sekcija i Videosekcija te dva tima: Dizajn i PR!

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima i druženju, a osobitno su vješti u kuhanju odličnog graha!

Disco sekcija je skupina entuzijasta koji žive i dišu za glazbu te će ti pokazati miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partyjima!

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, radi kostimografiju i scenografiju koju imaš priliku vidjeti u petak, a možda saznati i pokoji glumački trik!

Fotosekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira foto-sessione i izložbe. Kod njih ćeš moći saznati sve o fotografiji i o opremi koju koriste!

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i lighta kroz demonstraciju opreme!

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. S njima uz čašicu razgovora/pelina/kave možeš čuti sve o najboljim dogodovštinama s njihovih izleta!

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba. Možeš ih pitati sve što te zanima, od Linuxa do web stranica- oni će pronaći odgovor!

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a, a ako svratiš do njihovog štanda ispričat će ti i pokazati kako popravljaju, leme, rezbare, lijepe i lome!

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Možeš saznati kako rade s kamerama te kako izgleda proces montaže, a uvijek se možeš s njima upustiti u razgovor o svom najdražem filmu!

Za više informacija o KSET-u i kako se učlaniti, navrati u KSET i pitaj što te zanima ili pošalji mail na uclani.se@kset.org.

dan otvorenih vrata