LHD – promocija vinila „Off the Grid“ + Thee Melomen

U subotu, 8. listopada očekuj duplu dozu autentičnog vintage rocka, u KSET-u sviraju LHD (ex. The Bambi Molesters) i Thee Melomen.

Sisački LHD u KSET dolazi na krilima hvaljenog debitantskog albuma „Off the Grid“ objavljenog u svibnju ove godine, a ovom prilikom će promovirati još vruće vinilno izdanje.

Kao jedan od najuspješnijih hrvatskih bendova – The Bambi Molesters, Lada (bass), Hrvoje (bubanj) i Dinko (gitara) svirali su po čitavom svijetu. Uz brojna priznanja, nastupe s najvećim svjetskim facama, dospjeli su čak i u soundtrack kultne serije Breaking Bad.

Nakon raspada nastavljaju pod novim imenom s jednakim žarom i ljubavlju prema glazbi. Ponovno rođenje kulminiralo je albumom stvaranim tijekom izazovnog razdoblja iza nas, a nove pjesme uz pokoju staru uspješnicu imat ćete prilike čuti uskoro.

Nikome dužni i bez potrebe za dokazivanjem, ovaj instrumentalni trio svojim koktelom garažnog rocka, psihodelije, soula i prepoznatljivog surf zvuka vodi te na putovanje ravno u šezdesete, a na tebi je samo da im se prepustiš.

Facebook / Bandcamp / Instagram 

Zagrebački garažni kvartet Thee Melomen dolaze poduprijeti promociju svojom čvrstom r'n'r svirkom.

Stvoreni na temeljima sirovog zvuka proslavljenog 70-ih u njujorškom klubu CBGB, postoje od 2014. i iza sebe imaju dva albuma – „Chinatown“ iz 2016. te hvaljeni „Disappear“ iz 2019. godine.

Ove godine iznenada izlaze iz hibernacije i početkom rujna objavljuju EP „Turn the Page“ s 4 pjesme. Tako ćeš uz nove stvari imati prilike čuti i presjek dosadašnje karijere.

Facebook / Bandcamp 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možeš kupiti u Dirty Old Shopu i putem Entrio sustava. Na dan koncerta cijena karte će biti 60 kn.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

koncert, promocija vinila