46. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally

P.I.J.A.N.D.U.R.E. te pozivaju na 46. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally koji će se održati 1.10. na lokaciji koju ćeš saznati na sam dan održavanja Rallyja! Prošle godine proslavili smo 45 godina Planinarske sekcije KSET-a, a ove ćemo se godine prisjetiti raznih narodnih priča i stvoriti neke nove.

Istrpjeli smo ljutu zimu i goruću žegu, uspeli se do najviše vražje izbe, u najvišoj vražjoj kuli i od vuka koji ne zna svoj spol saznali da se princeza već odavno udala, i sve to kako bismo ti pripremili nezaboravan Rally! Hoće li tvoja ekipa biti brza kao zec ili uporna kao kornjača? Prijavi se i pokaži nam!

Postupak prijave je sljedeći:

- Ispuni Google formu na linku: https://forms.gle/CiNhtrFySzxKonGL9

- Voditelj tima će na e-mail dobiti upute za uplatu

- Cijena Rallyja je 200kn po osobi

- ROK ZA PRIJAVE I UPLATE JE: 19.9. U 23:59!

Uskoro slijedi i iščekivani popis opreme koji će biti objavljen na eventu i u e-mail sandučiću prijavljenih ekipa za sve ekipe željne dodatnih bodova.

Ako još uvijek ne znaš, Rally je jednodnevni događaj koji organizira Planinarska sekcija KSET-a gdje te vodimo na neku planinu i upućujemo kamo moraš ići dok rješavaš zadatke i izazove koje stavimo pred tebe. Naravno, uz sve to se brinemo da ste ti i tvoj tim tijekom dana nahranjeni i napojeni.

Tko preživi, pričat će, a kao i svake godine nagrađujemo najbolje ekipe (prvo, treće i posljednje mjesto). Prvu ekipu, osim nagrade, očekuje vječna slava dok drugu ekipu tradicionalno ne nagrađujemo jer su najveći gubitnici. Treće mjesto zaslužuje nagradu jer su tek drugi gubitnici, a posljednje mjesto je vrijedno nagrade zbog zaista opake konkurencije u toj kategoriji.

Za bilo kakva pitanja, javi se na helena.bauer@kset.org.

rally