[Cultur Adsum] Danas pišem, sutra dišem: Poziv za dostavu literarnih radova

KSET nakon uspješno provedenog projekta “Glumim kao gledatelj” nastavlja svoje eksperimentalno putovanje unutar programa “Cultur Adsum”.

"Danas pišem, sutra dišem" potiče kreativnu ekspresiju emocija i doživljaja kroz poeziju. Uz priliku za pohađanje radionica gdje će, počevši s radionicom kreativnog pisanja poezije, zainteresirani sudionici imati priliku stvoriti svoju poeziju i kasnije je kroz dramatizaciju scenski prikazati na pozornici Kluba. Također, dobit će i priliku demonstrirati impresiju koju je na njih ostavila prva dramatizacija poezije. Cilj projekta je da sudionici radionica razviju korisne vještine mapiranja vlastitih misaonih procesa kroz poeziju u svrhu kreativne ekspresije.

Na poziv za dostavu literarnih radova od koji će izbor za dramatizaciju vršiti Dramska sekcija može se prijaviti putem obrasca ili slanjem radova na e-adresu dramska@kset.org.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane do 24.09., a dramatizaciju odabrane poezije moći će se iskusiti uživo 17.10.2022. s početkom u 20 sati u KSET-u.

Nakon navedenih radionica koje će se održati tijekom zime, svi sudionici imat će priliku izraditi svoju vlastitu poeziju i dramatizirati je u KSET-u tijekom završne izvedbe u prosincu.

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Zaklade „Kultura nova“. Mišljenja izražena tijekom dramatizacije u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište organizatora ili Zaklade „Kultura nova“.

pisanje, gluma